Motivul ascuns al vacanței prelungite! Daca iubitul ei se ține de cuvânt, Andreea Bălan se va întoarce... alt om!

Plecată într-o vacanță încă de la începutul anului, urmând să  se întoarcă abia peste câteva săptămâni, Andreea Bălan pare să se bucure din plin de concediu. Și, dacă în prima parte s-a relaxat în compania mamei sale, iată că artitei i s-a alăturat, de câteva zile, iubitul ei, George.

Iar acesta, spun sursele noastre, are planuri mari cu privire la viitorul relației cu Andreea Bălan. Iar acestea, conform apropiaților celor doi, s-ar putea traduce cu o cerere în căsătorie în vacanța idilică petrecută pe meleaguri asiatice, George Burcea fiind extrem de îndrăgostit de cântăreață și fiind decis să o conducă la altar.
Iar ea, ne spun apropiații ei, nu îl va refuza, sentimentele ei fiind, de asemenea, foarte adânci pentru tânărul actor, iar visul ei de a avea o familie în adevăratul sens al cuvântului fiind unul la care tânjește de multă vreme.
Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, actorul care i-a ”furat” inima cântăreței este una despre care s-a tot vorbit, artista recunoscând, printre altele, că el este un bărbat care i se potrivește, în aceste momente, ca o mănușă. Iar relația dintre cei doi amorezi durează deja de câteva luni bune, timp suficient pentru ca amândoi să își dea seama dacă se potrivesc sau nu destul de bine pentru ca, în viitor, să formeze o familie.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro