Florin Salam a dat lovitura! În câteva ore de cântat a încasat o sumă pe care alții o câștigă în ani de muncă

Manelistul Florin Salam devine, încet, încet, un adevărat maestru în a face bani. Iar asta pentru că, plecat în străinătate pentru un concert, cântărețul a dat lovitura, reușind să câștige, în doar câteva ore, o sumă imensă de bani, una suficientă pentru un român obișnuit pentru a trăi liniștit câțiva ani buni.

Florin Salam este, cu siguranță, în acest moment, cel mai bine plătit cântăreț din România, iar solicitările pentru a participa la evenimente care mai de care cu ștaif sunt atât de multe încât manelistul nu are cum să le onoreze. Iar acum câteva zile, Salam a dat lovitura din punct de vedere financiar. Astfel,m plecat în Germania, manelistul a făcut un adevărat show în timpul petrecerii, lumea călcându-se în picioare pentru a-l asculta pe manelist, live.
Dar, trebuie să precizăm, că spectacolul pe care l-a făcut în cinstea invitaților a fost unul extrem de bine plătit. Astfel, ne-au dezvăluit surse apropiate celor care au organizat paranghelia, Florin Salam a fost răsplătit regește, cântărețul încasând, numai din dedicațiile făcute, nu mai puțin de 20.000 de euro, sumă la care s-au adăugat și ale câteva mii de euro pentru a concerta în locația cu pricina. ”Curgeau banii în jurul lui, niciodată nu am văzut așa ceva. Nu doar românii se înghesuiau să îi dea banii, și nemții intraseră în joc și contribuiau. Abia a mai apucat să cânte de câte dedicații a făcut”, ne-a declarat unul dintre cei care au luat parte la evenimentul cu pricina.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro