Şi perfecţiunea e imperfectă! Ce nu-i place lui Florin Salam la Roxana Dobre. Bruneta a mărturisit TOT: "Chiar mă ceartă"

foto: facebook

Roxana Dobre este femeia perfectă pentru Florin Salam, însă până şi aceasta are un defect. Bruneta a dezvăluit ce îl nemulţumeşte pe manelist la ea şi de ce o ceartă des.

Invitaţi în platoul emisiunii "Acces direct", Florin Salam şi Roxana Dobre au fost supuşi unui test prin care să dezvăluie cât de mult se cunosc. Întrebat despre tatuajele Roxanei, Florin Salam a spus că nu-i plac. Cu această ocazie, bruneta a mărturisit că îi cere să şi le scoată şi că se întâmplă să o şi certe din această cauză.

"Nu, nu e fan, chiar mă ceartă. Mă întreabă dacă nu le pot scoate", a declarat Roxana Dobre la "Acces direct", de la Antena 1.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citeşte şi:

VIDEO / Fiica lui Florin Salam, tratată ca o prinţesă. Prima băiţă a făcut-o printre bani şi bijuterii cu diamant

VIDEO / Care este starea de sănătate a fetiţei lui Florin Salam după ce a ajuns la Urgenţe? Artistul a spus tot

VIDEO / Florin Salam a chemat preotul de urgenţă, acasă, a doua zi după botez! Ce s-a întâmplat

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro