Florin Salam a transmis un mesaj emoționant pentru victimele de la „Colectiv”!

Florin Salam Foto: Facebook

Indiferent că sunt persoane publice sau nu, românii empatizează cu tragedia din clubul „Colectiv”, în care 30 de persoane și-au pierdut viața, iar peste 140 sunt în stare gravă sau critică.

Printre vedetele care au transmis un mesaj de solidaritate pentru victimele de la clubul bucureștean, se află și Florin Salam. Cântărețul de manele a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru toate victimele tragediei.

„Indiferent că erau rockeri sau maneliști, important să fim oameni și să fim solidari”, a scris acesta, alături de o fotografie cu mai multe candele.În seara zilei de 30 octombrie, aproximativ 400 de persoane care se aflau la lansarea unui album au fost surprinse de un incendiu în clubul „Colectiv”, iar până în acest moment, 30 de tineri și-au pierdut viața, iar 145 de persoane sunt internate în stare gravă în spital, iar pronosticurile sunt rezervate pentru mulți dintre ei.

V.M

Citește și:

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro