Flory, decizie surpriză în ”cazul Guță”! Știm ce face bruneta în aceste momente

Telenovela iubirii dintre Flory și Nicolae Guță pare să fie departe de final. Iar dacă mulți au cântat deja ”prohodul” relației lor, iar alte domnișoare, avide de publicitate, se pregăteau să ”îl atace” pe celebrul manelist, iată că între brunetă și cântăreț lucrurile au luat-o pe un făgaș de-a dreptul interesant...

De curând, Flory a decis să îi mai acorde o șansă iubitului ei, manelistul Nicolae Guță. Dar, pentru că a suferit foarte mult din cauza lui, focoasa olteancă a decis să ”îl supună” la o serie de teste care să o lămurească cu privire la sentimentele pe care le are, cu adevărat, față de ea. Așa că, după împăcare, spun sursele noastre, Flory a mers la Petroșani, la casa manelistului de acolo, și s-a instalat ca o adevărată doamnă acolo, începând să facă ordine printre cei din jur, așteptâmd să vadă dacă Nicolae Guță va protesta vreo secundă.

Și, pare-se, manelistul nu a spus nici ”pâs”, semn că este dispus să facă orice pentru ca infidelitățile să îi fie iertate. ”Îi face toate poftele, nu comentează nimic și, de fiecare dată când ea cere ceva, el se dă peste cap să îi facă pe plac”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului, surprins că acesta este, în continuare, alături de Flory, mai ales după scandalul televizat în care au fost implicați cei doi.


De curând, când s-a văzut în postura femeii înşelate, mai ales că dovezile relaţiei dintre Nicolae Guţă şi Iulia curgeau pe bandă rulantă, Flory a declarat că se retrage din viaţa regelui manelelor, chiar dacă încă îl mai iubeşte. Cu toate acestea, în urmă cu o săptămână, pasiunea s-a dovedit a fi prea puternică, iar bruneta l-a iertat pe manelist, decisă să reînceapă o viață nouă alături de el.

Citește și:

Împăcare ŞOC în showbiz! S-a jurat că nu îl mai vrea, dar nu a rezistat departe de el

VIDEO / Ceartă crâncenă între Iulia, Nicuşor, Narcisa şi Guţă! Au ieşit la iveală secrete adânci: "Da, îmi plac femeile"

Scandal monstru în culise! Iulia, în genunchi în faţa lui Nicolae Guţă după ce a fost prinsă cu fiul Narcisei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro