Împăcare ŞOC în showbiz! S-a jurat că nu îl mai vrea, dar nu a rezistat departe de el

Implicată într-un scandal amoros, cu fosta soţie a iubitului ei, dar şi cu noua amantă, o brunetă focoasă s-a jurat că nu vrea să mai audă de el, ba mai mult, a făcut chiar şi avort. Cu toate acestea, dragostea pentru el pare să fi fost mult mai puternică, din moment ce a lăsat în urmă totul, şi s-a întors în braţele lui.

Viaţa lui Nicolae Guţă întrece orice scenariu de telenovelă, femeile din viaţa lui reuşind cu brio să creeze cele mai controversate şi inedite despărţiri. Momentele cele mai complicate pentru regele manelelor sunt acelea în care domniţele ajung faţă în faţă, aşa cum a fost şi în cazul Narcisei, Iuliei şi a lui Flori.


Când s-a văzut în postura femeii înşelate, mai ales că dovezile relaţiei dintre Nicolae Guţă şi Iulia curgeau pe bandă rulantă, Flori a declarat că se retrage din viaţa regelui manelelor, chiar dacă încă îl mai iubeşte.


Nicolae Guţă, un luptător din fire, nu s-a lăsat aşa uşor şi a apelat la toate „armele” pentru a o recuceri pe focoasa bruneta, ceea ce pănă la urmă se pare că a reuşit. În urmă cu puţin timp, Flori a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu ea şi Nicolae Guţă, în care amndoi erau foarte zâmbitori. Mesajul care însoţea fotografia a fost unul extrem de sugestiv: „Cu King”, plus câteva inimioare, ceea ce denotă faptul că cei doi s-au împăcat şi sunt pregătiţi să o ia de la capăt.

Citeşte şi:

Reacţia lui Dan Capatos după ce bătaia pe care i-a dat-o Nicolae Guţă amantei sale a ajuns în paginile ziarelor din străinătate: "Suntem mândri!"

Guţă şi Narcisa au fost DEMOLAŢI în direct la televizor: "E ca un hipopotam cu o balenuţă plină de bube lângă el!"

Nicolae Guţă, scandal peste hotare! Manelistul, în bucluc după ce a bătut-o pe Iulia în direct la "Un show păcătos"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro