Nicolae Guţă, scandal peste hotare! Manelistul, în bucluc după ce a bătut-o pe Iulia în direct la "Un show păcătos"

foto: arhiva

Povestea de viaţă a lui Nicolae Guţă a depăşit graniţele ţării noastre şi a ajuns să ţină primele pagini ale publicaţiilor străine. Manelistul a şocat lumea întreagă cu faptul că şi-a ieşit din minţi şi şi-a bătut amanta, care l-a înşelat cu fiul vitreg.

Primele pagini ale publicaţiilor de scandal din străinătate sunt ţinute de câteva zile de nimeni altul decât manelistul Nicolae Guţă. Cântăreţul a ajuns în paginile publicaţiilor din străinătate după ce şi-a bătut amanta, care l-ar fi înşelat cu fiul vitreg.

"Priveşte: Cântăreţul îşi atacă iubita în direct la TV, după ce a descoperit că îl înşeală cu fiul vitreg" - titrează dailystar.co.uk.Dailymail.co.uk a preluat şi el povestea de viaţă a manelistului sub titlul "Regele ţiganilor îşi bate iubita gravidă, după ce aceasta a apărut într-un show TV din România cu familia şi a descoperit că iubita lui s-a culcat cu fiul lui vitreg".

Marţi seara, Nicolae Guţă şi-a ieşit din fire şi a bătut-o pe Iulia, după ce a văzut imagini în care tânăra se afla în ipostaze tandre cu Nicuşor, fiul Narcisei.

Nicolae Guţă are un copil cu Narcisa

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună, un băiat pe nume Alberto. Manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile şi i-a trecut cu vederea nenumărate aventuri, inclusiv faptul că acesta a avut o fetiţă cu Beyonce de România. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia, o blondă focoasă.

Citeşte şi

VIDEO / Iulia, iubita lui Nicolae Guţă a dansat lasciv în mijloacele de transport din Capitală! Imaginile care îl vor trece pe cântăreţ pe sistem turbo

VIDEO / Nicolae Guţă, probe de foc pentru Flori, Narcisa şi Iulia! Cântăreţul vrea să le testeze iubirea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro