Fostul soț al Elenei Băsescu, gafă URIASĂ! Ce a făcut cu micuța Sofia, din neatenție

+2 click pentru
galerie

Despărțiți de câteva luni bune, divorțați și înțeleși cu privire la custodia și programul de vizită al copiilor, Elena Băsescu și Bogdan ”Syda” Ionescu încearcă, pe cât posibil, să se ocupe împreună de creșterea și educația celor doi micuți. Cu toate acestea, dacă EBa pare foarte atentă când vine vorba de cei doi copii, Syda e ceva mai... relaxat.

Mai exact, de curând, după ce i-a luat pe micuții Traian jr. și Sofia în grijă, Bogdan Ionescu, bucuros nevoie mare că timp de câteva zile se poate distra cu ei, a făcut o gafă monumentală. Astfel, de ziua lui de naștere, el i-a plimbat puțin, prin oraș, cu mașina. Doar că, din neatenție, a uitat un lucru esențial: siguranța celor doi. Iar asta pentru că, în fotografiile în posesia cărora a intrat Spynews.ro, se vede clar cum micuța Sofia, fetița de trei anișori și jumătate, stă în mașină, dar nu în scăunelul, obligatoriu de altfel, pentru copii.
De altfel, spun sursele noastre, acest comportament al lui Syda se repetă, iar de-a lungul timpului, Elena Băsescu, dar și ceilalți membri ai familiei, i-au atras în nenumărate rânduri atenția cu privire la asemenea ”amănunte” esențiale pentru securitatea copiilor.
E adevărat, în ultima vreme, Bogdan Ionescu este mai puțin atent la ce se petrece în jurul lui, îndrăgostit fiind până peste cap. Iar muza recentă a fiului lui Bebe Ionescu, Maria, un fotomodel relativ cunoscut, este cunoscută drept o devoratoare de bărbaţi, aceasta având în trecut mai multe relaţii cu bărbaţi din lumea bună a Bucureştiului. 

”Menționez că mașina era staționată în fața casei, iar pentru deplasarea copiilor folosesc o mașină mai mare în care ambii copii au scaune speciale ce respectă măsurile de siguranță. Sunt un tată responsabil și îmi iubesc foarte mult copiii, nu le-aș pune niciodată viața în pericol. Mai mult de atât, am refuzat să angajez o bonă, tocmai pentru a petrece cât mai mult timp alături de ei. Aș vrea să spun că așa cum sunt copiii ei sunt și copiii mei, nu trebuie "să îi cer sau să-mi dea copiii", e un act notarial pe care îl respectam în acest sens”, a declarat Bogdan Ionescu.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro