Fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, nu a fost uitat! Avocata familiei face dezvăluiri ULUITOARE: ”Are dreptul la moștenire”

+2 click pentru
galerie

Războiul pe averea Israelei Vodovoz va fi, pare-se, unul aprig. Iar asta pentru că, spre surpriza tuturor, Liviu Arteni, fostul ei soț, bărbatul de care a divorțat, în mare secret, anul trecut, are dreptul să moștenească o parte din averea milionarei care s-a stins din viață săptămâna trecută.

”La cum o cunoașteți pe Israela, credeți că ar fi putut lăsa pe cineva de izbeliște? Nu, ea era de o generozitate ieșită din comun”, ne-a spus avocata Israelei Vodovoz. Mai mult decât atât, ne-a precizat avocata Rodica Bucur, deja, Liviu Arteni este parte din masa succesorală, conform contractului pe care l-au făcut în fața notarului, în momentul divorțului.

”Nu știu exact ce cotă de moștenire are și nici nu știu care este averea despre care discutăm. Dar Liviu Arteni va avea dreptul la o parte din ceea ce a rămas după doamnă. Divorțul, care a avut loc, anul trecut, în fața unui notar cât se poate de serios, parafat și semnat în prezența părților, prevede asta”, ne-a explicat Rodica Bucur
Israela, găsită moartă, în casă
Prima persoană care şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la reşedinţa vedetei a fost Rodica Bucur, avocata acesteia după ce, zile la rând, a încercat, fără succes, să o contacteze. Disperată, femeia a bătut la uşa Israelei. În zadar! Apoi, avocata a sunat, din nou, la 112. De această dată, aceasta a avut mai mult noroc. Nu după mult timp, la uşa apartamentului Israelei Vodovoz şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie. După câteva minute, la faţa locului au venit şi pomiperii SMURD, iar ce a urmat este de-a dreptul terifiant. Poliţiştii au descoperit cadavrul vedetei, Israela fiind decedată de câteva zile.
Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, iar anul următor, în 2017, au semnat actele de divorţ.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro