FOTO / A făcut o petrecere chiar înainte să nască! Jojo e tare nerăbdătoare

+4 click pentru
galerie

Sursa foto: catalinagrama.com

Jojo se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a fetiţei sale. Ea şi Paul Ipate aşteaptă cu mare nerăbdare acest moment, au pregătit chiar şi o petrecere.

Jojo a pregătit o super petrecere de Sfântul Andrei la care şi-a invitat membrii din familie, dar şi câtiva prieteni
„Mi-am invitat familia şi câţiva prieteni şi am făcut până la urma o petrecere în toată regula: cu muzică de chitara, mâncare bună ( tradiţională, pentru că am organizat totul de Sf. Andrei), decoraţiuni ( nu foarte multe) şi torturi delicioase“ a scris vedeta chiar pe blogul său personal.

Dintr-o simplă petrecere, vedeta a transformat totul într-o petrecere în toată regula

„Eu am reinventat petrecerea bebeluşului şi am transformat-o în petrecerea bebelusului şi a frăţiorului mai mare. Nu de alta, însă şi Achim a avut invitaţii lui, asa cum e normal nu? Şi a fost o gazda minunată! Mai bună decât mine, căci nu am fost extrem de energica şi mobila însă m-am simţit minunat! Achim a ales albastru, eu roz, şi fiecare a decorat spatiul lui după bunul plac.
Eu cu balerine, el cu maşinuţe, Lego şi aşa mai departe“
le-a spus Jojo fanilor săi care o urmăresc îndeaproape.

Aceasta a mai ţinută să spun că că s-a bucurat să îi aibă pe toţi alături, să petreacă momente frumoase împreună. Jojo se pregăteşte să nască, aceasta are deja totul pregătit pentru venirea ei pe lume.

Jojo şi actorul Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând aşteaptă venirea pe lume a fetiţei lor.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro