FOTO / Ce s-a ales de Paris Jackson la 9 ani de la moartea tatălui ei. Transformarea totală a fiicei lui Michael Jackson

+5 click pentru
galerie

Paris Jackson © Instagram

După moartea tatălui ei, Paris Jackson a rămas în atenţia presei ameriane şi mondiale. Vedeta a fost făcut parte din numeroase proiecte media care au susţint-o în prima linie a bliţurilor şi camerelor de filmat. 

Anul acesta se împlinesc 9 ani de la moartea lui Michael Jackson, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti la nivel mondial. După moartea sa, fiecare membru al familiei a încercat să se acolo unde le-a fost mai bine.

Unul dintre copii regretatului cântăreţ, care a rămas constant în vizorul presei, este Paris Jackson. Aceasta s-a remarcat prin prezenţa la multe dintre evenimentele importante din showbiz-ul american.

De numele lui Paris Jackson se leagă numeoase evenimente muzicale şi artistice, dar şi apariţia la mai multe evenimente mondene.De asemenea, vedeta este extrem de activă şi pe reţelele sociale.

Cele mai recente evenimente la care Paris Jackson s-au numărat 28th GLAAD Media Awards, 2017 MTV Video Music Awards şi 2017 Grammy Awards

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro