FOTO / Andreea Mantea LUCREAZĂ la un copil?! "Aş vrea o fetiţă"

+4 click pentru
galerie

Andreea Mantea are un băiat, care s-a născut în urma unei relaţii pe care a avut-o cu un fost concurent de la emisiunea "Burlăciţa". © Sursa foto: Facebook

Andreea Mantea a dat naştere unor speculaţii, după ce a mărturisit în cadrul unui interviu că nu e însăcinată, dar că şi-ar dori să-i facă o surioadă fiului ei, David, care împlineşte anul acesta doi anişori. Totul a pornit după ce frumoasa prezentatoare tv i-a pus sare în cap Gabrielei Cristea, la scurt timp după ce a păşit într-un platou de televiziune împreună cu Adrian Cristea alias Bursucu'.

La scurt timp după ce şi-a dat seama că soţia lui Tavi Clonda i-a pus în cap sare, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire sinceră, respectiv că nu e gravidă. Atunci când Gabriela Cristea i-a spus că va avea o fiică, vedeta a zis că şi-ar dori enorm asta.

"Eu nu sunt însărcinată... Aş vrea...", a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv.

"Fetiţă!", a reacţionat Gabriela Cristea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la "Burlăciţa", show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro