FOTO / Ce frumos! Aşa ar putea arăta copilul lui Liviu Vârciu cu Anda Călin! Ce părere ai?

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu va deveni tătic în toamna acestui an. © Sursa foto: Facebook

Ieri a fost o explozie de bucurie în showbiz în legătură cu vestea că Liviu Vârciu va deveni tătic. După ce toţi au văzut cât de frumoasă e mama copilului artistului, mulţi şi-au dorit să ştie cum ar putea arăta. Și cum Spynews.ro a oferit detalii în exclusivitate despre relaţia celor doi îndrăgostiţi şi nu numai, acum avem și prima imagine cu bebeluşul lor.

Liviu Vârciu va deveni tătic de fetiţă în toamna acestui an. Potrivit surselor noastre, Anda Călin va naşte cam prin octombrie. Mai e vreme lungă până atunci, dar Spynews.ro a reuşit să afle, în linii mari ce-i drept, felul în care ar putea arăta copilul celor doi iubiţi! Pentru început, am luat două fotografii – una cu Anda Călin, alta cu Liviu Vârciu – cu care ne-am jucat puţin într-un program. Astfel pe baza pozelor celor doi amorezi a fost generată imaginea viitorului lor bebeluş.

Aşa ar putea arăta fiica lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Da, ştim, niciunul dintre ei nu e blond, dar atunci când sunt mici, unii dintre bebeluşi au părul deschis la culoare. Cu toate astea, odată cu trecerea anilor, acesta se va închide.

Ce părere ai? Dar de numele alese de noi?

Liviu Vârciu s-a născut pe 17 martie 1981. Prezentatorul emisiunii "Zaza Sing" a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar în 2010, ei au divorțat. Carismaticul artist are o fiică, pe Carmina Maria. Adolescenta a venit pe lume în urma relaţiei pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu.

În prezent, Liviu Vârciu are o relaţie de iubire cu Anda Călin, care e însărcinată. Cei doi sunt împreună din ianuarie 2017.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook.Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro