FOTO / Chef Sorin Bontea împarte patul cu Chef Cătălin Scărlătescu! Toţi au observat un detaliu de neratat: "Bă, eşti nebun?"

+3 click pentru
galerie

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu, pe timpul când acesta nu pierduse din kilograme © Spynews

Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu au fost surprinşi într-o ipostază aşa cum nu aţi mai văzut vreodată! Admiratorii au reacţionat imediat, după ce Chef Florin Dumitrescu a urcat fotografia pe social media. 

Citeşte şi VIDEO / După ce a slăbit 50 de kilograme, Chef Cătălin Scărlătescu îi atacă dur pe bucătarii care se dau "chefi"

Chef Florin Dumitrescu i-a pozat şi i-a pus pe internet! Chef Cătălin Scărlătescu şi Chef Sorin Bontea au fost imortalizaţi într-un moment în care au împărţit împreună...canapeaua! Evident, acest lucru a fost un deliciu pentru admiratori, comentând imediat. 

Elementul de neratat a fost faptul că Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu au încăput amândoi, împreună, pe o canapea îngustă. Dieta i-a priit Chefului Cătălin Scărlătescu. Acesta a slăbit peste 50 de kilograme, iar rezultatele sunt vizibile. 

Citeşte şi Adevărul din spatele camerelor. Ce se întâmplă, de fapt, cu mâncarea gătită de concurenţi la "Chefi la cuţite"

"Acum încap amândoi, După o masă copioasă, ca nişte bebei. Trebuie întorşi că se ard 😁😃😃 Tot respectul pentru toţi trei 💪👍❤", "Au format un romb perfect 😁", "Bă, esti nebun?", "Au loc amândoi pe canapea! Bravo! Un pic de nani nu strică", "Noroc că a slăbit #chefCătălin că altfel #chefSorin era pe jos 😂😂", sunt o parte din mesaje. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro