VIDEO PAPARAZZI / Durul din bucătărie a fost transformat în „mieluşel”! El e omul în faţa căruia chef Florin Dumitrescu nu suflă

+4 click pentru
galerie

Chef Florin Dumitrescu. © Captură Youtube

Renumit pentru faptul că este unul dintre cele mai dure personaje de pe micul ecran, Florin Dumitrescu a fost surprins într-o ipostază absolut neaşteptată. În văzul lumii, celebrul chef şi-a găsit naşul!

În urmă cu câteva zile, Florin Dumitrescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-un restaurant de fiţe din Capitală. La masa juratului de la „Chefi la cuţite” au luat loc soţia acestuia, Cristina, dar şi un prieten apropiat.

Ei bine, preţ de mai bine de oră, Florin Dumitrescu nu a mişcat în front în faţa amicului său. În timp ce omul a vorbit şi a gesticulat de zor, cunoscutul chef a ascultat atent şi doar foarte rar a rostit câteva cuvinte. Printre multe vorbe spuse de amicul său, Florin Dumitrescu şi-a ocupat timpul cu un fresh de portocale şi cu o ţigară electronică.

Chiar şi aşa, este greu de crezut că chef-ul va fi la fel de liniştit şi în faţa concurenţilor din următorul sezon al show-ului culinar „Chefi la cuţite”. Cu siguranţă, la cum îl ştim, Florin Dumitrescu va fi extrem de exigent cu bucătarii care vor lupta pentru marele trofeu al emisiunii difuzate de Antena 1.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / De e vânt, de e ninsoare, Gina Pistol e cea mai tare! Imaginile care îl vor face pe Smiley cel mai fericit bărbat!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când nu pozează fierbinte, Laurette e o mămică de ţinut minte! „Modelul de ciocolată” i-a oferit fiicei sale cele mai tari clipe

Florin Dumitrescu şi soţia sa s-au căsătorit în iunie 2014. Primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, a venit pe lume în iunie 2013. În aprilie 2015 s-a născut şi cea de-a doua fetiţă a lor, Mia.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro