FOTO / Clipe înfricoşătoare pentru Laura Cosoi. A ajuns în gura rechinilor în luna de miere!

+8 click pentru
galerie

Nimeni nu ar visa la ceva mai frumos pentru o lună de miere decât o vacanţă de opt zile în insulele Maldive. Deşi Laura Cosoi a trăit asta pe pielea ei, experienţele frumoase au fost împiedicate de câteva momente înfiorătoare!

Conform ziarului Ring, proaspeţii miri, Laura Cosio şi Cosmin Curticăpean şi-au petrecut luna de miere în insulele Maldive timp de opt zile. Laura şi Cosmin au vrut să fie puţin zguduiţi de adrenalină şi s-au apucat de sporturi acvatice."Am înotat cu rechinii, care au cam doi metri lungime, dar nu sunt agresivi ca în alte zone. Prima dată când i-am văzut, fiind în apă, mi-a îngheţat sângele în vene. (...) Am fost avertizată să mă feresc de broaştele-ţestoase care muşcă foarte tare. Am şi întâlnit o ţestoasă în apă. M-am speriat şi am ţipat", a povestit Laura îngrozită.


După nuntă, aceasta a recunoscut că vrea să-şi întemeieze o familie. Actriţa îşi doreşte copii, dar în viitorul apropriat. "Mai încolo, aşteptăm puţin să savurăm momentele acestea. De-abia ne-am dezmeticit după nuntă, două petreceri şi luna de miere... Deci, în realitate, încă nu vine barza la noi", a declarat Laura.
 

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean şi-au unit destinele acum două luni. Blonda a fost dublă mireasă, sărbătorindu-şi nunta în Iaşi şi la Târgu Mureş.


Sursă foto: lauracosoi.ro
A.C.

Citeşte şi:

Ce bine îi merge de când este măritată! Laura Cosoi, mai sexy ca niciodată

O postare pe facebook, 1000 de euro! Cum se îmbogăţesc vedetele noastre?

Laura Cosoi a făcut un anunţ de ULTIMĂ ORĂ: "Vine BARZA!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro