FOTO / Cristina Pucean, cu un slip minuscul, dintr-o aţă! Se poate mai sexy de atât?

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Cristina Pucean este deja o divă a lumii mondene, iar acest lucru se datorează formelor sale perfecte, dar şi a prezenţelor sale la cele mai importante evenimente ale maneliştilor. Blonda a încins atmosfera printr-o fotografie incendiară, în care apare îmbrăcată numai într-un costum minuscul.
Dansatoarea preferată a manliştilor şi-a expus corpul bine lucrat într-o pereche de slipi aproape insesizabili. Posteriorul este acoperit de o sfoară, care nu lasă prea multe de lucru imaginaţiei. Fotografia din timpul unor filmări a strâns, în mod evident, câteva mii se aprecieri şi comentarii de susţinere.


Cristina Pucean trăieşte o viaţă de lux de când a devenit dansatoarea favorită a cântăreţilor de manele. Blonda călătoreşte şi dansează în toată ţara, alături de mari artişti. Seara trecută, artista s-a pozat alături de Adrian Minune, pe care l-a întâlnit la o cântare în Anglia.

Cristina Pucean, pe numele din buletin Cristina Nicoleta Pucean, este deja una dintre fetele nelipsite de la petrecerile la care se cântă manele. Ea s-a făcut remarcată datorită mişcărilor provocatoare ritmurile orientale.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro