FOTO / Dublu eveniment astăzi în viaţa lui Laurenţiu de la MPFM şi al soţiei sale. Cei doi nu-şi mai încap în piele de fericire

+3 click pentru
galerie

Laurenţiu şi Oana sărbătorsc o lună de când au devenit părinţii lui Elias David © Facebook

Dublu eveniment în viaţa lui Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi al soţiei sale. Laurenţiu şi Oana sunt în al nouălea cer pentru că pe 14 februarue micuţul lor a împlinit o lună.

Laurenţiu şi Oana au devenit pentru pima oară părinţi în acest an, atunci când micuţul i-a luat prin surprindere şi a decis să vină pe lume puţin mai devreme decât era preconizat. De când s-a întâmplat acest miracol în viaţa lor, Laurenţiu şi Oana sunt în culmea fericirii. Aşadar, cum micuţul care poartă numele Elias David,  împlineşte o lună, acest lucru coincide cu Ziua Îndrăgostiţilor. Astfel, nu putem spune decât că astăzi este clar că dragostea pluteşte în casa Oanei şi a lui Laurenţiu.

Pentru a marca şi mai bine acest eveniment, Oana a postat pe Facebook o imagine cu micuţul lor. În colajul postat pe reţelele sociale este fotografiat un picioruş al băieţelului mângâiat de mâna mamei sale, iar în cealaltă poză apare un buchet de flori, semn că Laurenţiu a ştiut să fie atent cu mama copilului său. Laurenţiu, fostul concurent de la MPFM, şi soţia sa au fost felicitaţi de prietenii virtuali pe Facebook, care i-au dorit tot ce-i bun micuţului alături de părinţii săi.

"O lună şi multă iubire", a scris Oana pe Facebook cu ocazia aniversării de o lună a băieţelului, dar şi cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro