FOTO / E însărcinată în luna a opta şi arată senzaţional! Anca Serea şi-a etalat burtica de gravidă într-un mod...senzaţional

Sursa foto: Facebook

A mai rămas foarte puţin timp până când va deveni mămică pentru a cincea oară, iar Anca Serea se bucură din plin de ultimele săptămâni de graviditate, fapt pentru care a realizat o şedinţă foto inedită.

Extrem de fericită şi mândră nevoie mare de faptul că va aduce pe lume cel de-al cincilea copil, Anca şi-a afişat burtica de gravidă, iar fanii au fost încântaţi de faptul că aceasta a reuşit să-şi menţină silueta de invidiat.

Îmbrăcată într-un costum şi cu părul prins în două codiţe, Anca şi-a etalat burtica, ea fiind însăricinată în aproape opt luni.

Adi Sînă şi Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar caracteristica care le-a definit atât relaţia, cât şi personalităţile a fost eleganţa de care au dat mereu dovadă. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu anul trecut.

Citeşte şi:

VIDEO / Mama Ancăi Serea, despre lupta cu cancerul: "Boala mea a venit ca un fulger"

VIDEO / Curaj, nu glumă! Mama Ancăi Serea a divorţat de soţ când era însărcinată cu vedeta: "Am încercat să-mi refac viaţa, dar..."

Anca Serea, învăţată de propria mamă cum să-şi satisfacă soţul în pat! Trebuie să citeşti şi tu asta!

Anca Serea, mamă de şase copii?! Mama ei a dat cărţile pe faţă la "Refresh by Oana Turcu"

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro