VIDEO / Mama Ancăi Serea, despre lupta cu cancerul: "Boala mea a venit ca un fulger"

captura Antena Stars

Mama Ancăi Serea a vorbit deschis depre lupta cu cancerul. Femeia a mărturisit că a câştigat lupta cu boala motivată fiind de prezenţa nepoţilor.

Anca Serea şi mama ei au venit în platoul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" unde au vorbit deschis despre momentele grele din viaţa lor.

Mama vedetei a dezvăluit că în urmă cu mai mulţi ani a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar la scurt timp a contactat şi o hepatita C dintr-un spital de la noi.

"Boala mea a venit ca un fulger. Am descoperit că aveam un cancer mamar. Noi aveam un căţel şi îl plimbam cu lesa. A început să mă doară sânul stâng. Lumea spunea că e de la căţel, dar Anca a insistat să merg să fac o mamografie şi apoi am aflat că am cancer. Eram lângă pupitrul asistentelor, la primire şi mi-a spus: "Uitaţi, aveţi un nodul la sân şi mi-a pus dosarul în braţe". După un an am avut "norocul" să iau hepatita C dintr-un institut medical faimos. Prima fază a bolnavului de cancer este că nu vrea să accepte. Eu am suferit mult după cine nu mai este şi am chemat într-un fel boala. Pe mine dintr-o hepatita C şi cancer m-au salvat nepoţii",
a declarat mama Ancăi Serea la "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Anca Serea a mărturisit că după ce şi-a pierdut soţul tot din cauza cancerului a decis ca mama ei să fie tratată în străinătate: "Eu şi fratele meu am luat hotărârea să o ducem la un institut din Irlanda şi am refuzat din start să mergem pe mâna medicilor din România, pentru că eu având experienţa tristă cu Filip (timp de 9 luni ni s-a spus că e perfect sănătos)... Speriată fiind de tot ce s-a întâmplat am luat decizia ca mama să fie tratată în Irlanda. Am avut toate speranţele că mama se va face bine. Dar am avut norocul că s-a descoperit la timp".

Adi Sînă şi Anca Serea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar caracteristica care le-a definit atât relaţia, cât şi personalităţile a fost eleganţa de care au dat mereu dovadă. Cei doi şi-au oficializat relaţia în faţa lui Dumnezeu anul trecut.

Citeşte şi:

VIDEO / Curaj, nu glumă! Mama Ancăi Serea a divorţat de soţ când era însărcinată cu vedeta: "Am încercat să-mi refac viaţa, dar..."

Anca Serea, învăţată de propria mamă cum să-şi satisfacă soţul în pat! Trebuie să citeşti şi tu asta!

Anca Serea, mamă de şase copii?! Mama ei a dat cărţile pe faţă la "Refresh by Oana Turcu"

Este însărcinată în şapte luni, dar arată demenţial! Anca Serea a mărturisit ce face pentru a se menţine în formă în această perioadă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro