FOTO / Ele sunt asistentele TV care "şi-au luat-o" de la foştii iubiţi

+6 click pentru
galerie

Asistentele bătute © Facebook

Cazul Loredanei Chivu a redeschis un capitol mai vechi din trecutul televiziunilor. Nume importante care fac parte din această categorie sunt următoarele: Bianca Drăguşanu, Andreea Spătaru, Ana Mocanu şi Daniela Crudu.

Şirul asistentelor TV bătute pare să nu se încheie prea curând. Nume importante au bifat, din păcate, prezenţa pe această listă. Bianca Drăguşanu, Andreea Spătaru, Ana Mocanu şi Daniela Crudu nu sunt excluse din lista anterior menţionată. 

Bianca Drăguşanu susţinea în trecut că s-a aflat la un pas mai aproape de moarte din cauza agresivităţii lui Coco Păun, fostul iubit al acesteia. 

"Nu am mai povestit, este prima oară după 10 ani când am curajul să recunosc prin ce am trecut datorită faptului că am iertat. Retrăiesc şi mă doare din tot sufletul şi cu tot trupul când văd prin ce a trecut şi ea. Alexandra să nu facă aceeaşi greşeală pe care am făcut-o acum câţiva ani, să nu îşi retragă plângerea. Să nu ierte pentru că după o palmă vine o bătaie cruntă. Te face să te simţi vinovată şi trăieşti mult cu sentimentul de vinovăţie", a povestit Bianca Drăguşanu la "Acces Direct", în anul 2013. 

De asemenea, Andreea Spătaru a fost fotografiată în mijlocul unei confruntări violente cu fostul său iubit, Ion Cojocea. În anul 2008, Andreea Spătaru a fost bătută în plină stradă de către Ion "Boschet". Ion "Boschet" a declarat că a bătut-o pe Andreea Spataru în legitimă apărare

În ceea ce o priveşte pe fosta asistentă "păcătoasă", Ana Mocanu povestea în trecut cum a fost părăsită pentru cea mai bună prietenă, dar şi cum era agresată şi pentru simplul motiv că punea o fotografie pe Facebook. 

"Eu l-am iubit foarte mult. Am renunţat la el. Am avut multe certuri cu el. M-a şi batut, de foarte multe ori. Eu nu i-am greşit niciodată. Mă bătea din orice motiv. Şi dacă îmi puneam o poză pe Facebook mă bătea. O dată m-a tras de păr în faţa blocului. Am aflat de la toţi că sunt într-o relaţie. Sunt doi perverşi. Mă aşteptam să fie fair play, să recunoască şi să spună adevărul. Eu eram cu el şi ei doi se sunau, dar nu au recunoscut. Sunt scârbită de ei. Ea este o dansatoare mediocră, de doi bani", a spus Ana Mocanu, în anul 2014, la "Un show păcătos".

Continuăm cu asistentele "păcătoase", iar din această categorie face parte şi Daniela Crudu. Cruduţa lăsa să se înţeleagă că relaţia sa cu fotbalistul Mihai Costea este perfectă, până în clipa în care nu a mai îndurat chinurile prin care trecea şi a pus punct relaţiei toxice. 

"La început am avut mare încredere în el. Se iubeau orbeşte, se iubeau cu adevărat. Daneia avea gânduri mari cu el, voia să întemeieze o famile, să aibă copii. Mie-mi plăceau. Mihăiţă, dacă te uiţi acum la noi, ia legătura cu părinţii. Te ascultă, te înţeleg. Trebuie să iei legătura cu părinţii", a mărturisit tatăl Danielei Crudu, în anul 2014. 

Ultima care a încheiat seria ghinionistă este Loredana Chivu. Blondina a încercat să se sinucidă, gest explicat prin prisma infidelităţii fostului iubit, Mihai Colesnicov. În urmă cu puţin timp, spynews.ro a prezentat un filmuleţ în care Loredana Chivu era umilită şi agresată în plină stradă. 

"Am obosit să dau explicaţii despre viaţa mea personală...pentru cei care scriu articole şi pentru cei care faceţi ştiri la tv despre mine. Aveţi numărul meu de telefon unde vă stau la dispoziţie cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac rău! Precizez şi că relaţia mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili. Vă rog să nu mai scormoniţi tot felul de poveşti când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal şi să revin la viaţa mea normală! Mulţumesc din suflet pentru toate mesajele de susţinere, vă respect şi vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte!", a scris Loredana Chivu pe o reţea de socializare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro