FOTO / Loredana Chivu îi dă replica fostului iubit, după ce a fost umilită în plină stradă: "Vreau să treacă acest scandal"

+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu, replică pentru fostul iubit © spynews

După ce spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate imaginile scandalului dintre Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov, blondina reacţionează.

Citeşte şi: Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

Spynews.ro a prezentat în exclusivitate filmul scandalului dintre Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov, însă lucrurile sunt abia la început. Povestea dintre cei doi este presărată cu opinii şi justificări diferite, chiar dacă filmuleţul în care Loredana Chivu şi fostul iubit se ceartă este clar pentru toată lumea. 

Citeşte şi: Fostul iubit al Loredanei Chivu a recunoscut totul! Primele declaraţii, după scandalul filmat în faţa blocului!

"Am obosit să dau explicaţii despre viaţa mea personală...pentru cei care scriu articole şi pentru cei care faceţi ştiri la tv despre mine. Aveţi numărul meu de telefon unde vă stau la dispoziţie cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac rău! Precizez şi că relaţia mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili. Vă rog să nu mai scormoniţi tot felul de poveşti când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal şi să revin la viaţa mea normală! Mulţumesc din suflet pentru toate mesajele de susţinere, vă respect şi vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte!", a scris Loredana Chivu pe o reţea de socializare.

Citeşte şi: Primele declaraţii ale Loredanei Chivu, după tentativa de sinucidere: "O palmă ca asta mă trezeşte la realitate"

Deşi Mihai Colesnicov a recunoscut faptul că disputa dintre el şi Loredana Chivu a existat şi este în totalitate adevărată, blondina susţine că despărţirea dintre ea şi fostul iubit s-a produs pe cale amiabilă. Aparent, declaraţiile celor doi sunt diametral opuse, însă nu puţine au fost persoanele care i-au amintit Loredanei Chivu faptul că filmuleţul prezentat de spynews.ro prezintă cu totul altceva. 

"Într-adevăr, sunt o persoană colerică, Loredana - la fel, nu cred că nu au existat certuri aprinse între aproape toată lumea care se iubeşte sau au avut ceva ani în spate de împărţit. Nu încurajez şi îmi cer scuze pentru comportamentul respectiv. (...) Cearta din faţa blocului a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale care poate nu au la bază numai întâmplarea trecută, ci şi stres, probleme etc. cauzate de alţi factori! Nu s-a pus nimeni în genunchi, doar s-a lăsat jos pentru a putea vorbi, eu fiind în maşină", a explicat Mihai Colesniocov, în urmă cu puţin timp.

"Atunci de ce s-a postat acel filmuleţ, dacă tot spui că s-a terminat amiabil? Din filmuleţ reiese altceva / Domnul să fie cu tine / Nu pot să cred aşa ceva", au fost o parte din comentariile prietenilor virtuali. 

Recent, Loredana Chivu s-a contrazis singură în declaraţii şi pare că, deşi nu vrea să o facă direct, aprobă filmuleţul adus în atenţia publicului de spynews.ro.

"Vecinii mei binevoitori au dat acel filmuleţ...", a scris Loredana Chivu. 

"Nu era o situaţie de pus în genunchi, nu am greşit eu...doar am aflat de o "domnişoară" (un termen mult prea frumos pentru ea) care a avut conversaţii cu el şi a avut grijă să-mi trimită. Sunt multe lucruri...tot ceea ce trebuie să înţelegeţi este că eu am stat patru ani cu acest băiat. Cu bune şi cu rele. Noi ştim ce s-a întâmplat de fapt şi noi avem puterea să alegem ce facem mai departe", a completat Loredana Chivu. 

Conform ultimelor declaraţii, disputa dintre Loredana Chivu şi fostul iubit se află la apogeul său. În timp ce unul confirmă tot, celălalt încearcă să nege imaginile şi filmuleţul. Vă reamintim că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă vineri, 13 aprilie. Blondina a înghiţit un pumn de somnifere, însă a fost găsită la timp de mama sa. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro