FOTO / Primele declaraţii ale Loredanei Chivu, după tentativa de sinucidere: "O palmă ca asta mă trezeşte la realitate"

+3 click pentru
galerie

Loredana Chivu © Instagram

Se pare că Loredana Chivu a revenit în forţă pe reţelele de socializare! Numeroasele comentarii legate despre tentativa sa de sinucidere au enervat-o la culme pe Loredana Chivu. 

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere! Bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal, de iubit!

După ce tentativa sa de sinucidere a ajuns în prim-plan, Loredana Chivu răspunde prin replici acide celor care o judecă pentru decizia sa

"Parcă ai luat somnifere pentru a te sinucide. Pentru un bărbat care te înşală", a fost comentariul care a enervat-o pe blondină. 

Citeşte şi: Loredana Chivu, mesaj pentru fostul iubit? "Singur"

"Şi ce? Vrei să rămân sedată vreo lună? Ce crezi? V-aţi bucurat de răul meu, dar uite că o palmă ca asta mă trezeşte la realitate şi îmi aminteşte cine sunt şi cât pot! Altă treabă mai ai pe profilul meu? (...) Nu trebuie să mai arăt nimic nimănui! Fiecare e pentru el în viaţa asta", a fost replica Loredanei Chivu. 

Vă reamintim că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă vineri, 13 aprilie. Blondina a înghiţit un pumn de somnifere, însă a fost găsită la timp de mama sa. Motivul tentativei de sinucidere este reprezentat de posibila infidelitate a fostului iubit, Mihai Colesnicov. În prezent, blondina se reface emoţional.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro