FOTO EXCLUSIV / Lumea i-a numărat zilele, iar pe el îl doare-n cot! Nicu Maharu, chef de chef cu prietenii!

+4 click pentru
galerie

După o perioadă lungă în care a fost îngenuncheat de o boală cruntă, iar toată lumea îşi făcea griji cu privire la starea lui de sănătate, Nicu Maharu pare că şi-a revenit miraculos.  Recent, „Regele petrecerilor” a dat un chef monstru, alături de prietenii săi. 

Ultima ispravă a fostului iubit al Simonei Sensual pare să le întreacă pe toate. Atunci când toată lumea se ingrijora pentru starea sa de sănătate, Nicu Maharu a dat startul unei petreceri câmpeneşti, ca în vremurile bune. 

Zilele trecute, Nicu Maharu a pus-o de o chermesă, alături de mai mulţi prieteni. Mai exact, alături de amici, celebrul bărbat a tăiat un porc, iar tradiţionalul eveniment a fost stropit din plin cu vin. 

Maharu nu a putut rezista tentaţiei de a imortaliza câteva momente de la chef. Acesta a organizat o sedinţă foto printre sacii de cartofi şi printre borcanele cu murături. Mai mult decât atât, fostul iubit al Simonei Sesnual a petrecut şi s-a distrat pe cinste, până aprope de zorii zilei, în compania prietenilor. 

Viaţa de huzur i-a pus capac

Supranumit între prieteni și “Regele distracției”, Nicu Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând, “performanță” aproape imposibil de atins de un om obișnuit. Odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe fostul iubit al Simonei Sensual, care acum ceva timp a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, el recunoscând, ulterior, că suferă de cancer.

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro