FOTO / Imaginea care a făcut "ravagii" printre fanii Sânzianei Buruiană! Fetiţa vedetei, surprinsă într-o ipostază mai mult decât amuzantă

N-a împlinit o lună de când a venit pe lume, însă a adus fericire imensă pentru părinţii ei, dar nu numai. Fetiţa Sânzianei Buruiană a făcut furori pe reţelele de socializare după ce mama ei a postat o imagine emoţionantă.

Micuţa Izabela a fost surprinsă la primele momente ale dimineţii, în timp ce se "întindea", iar momentul a fost, evident, imortalizat de Sânziana, care a postat fotografia inedită pe contul personal de socializare."Ne întindem şi zâmbim. Ne mângâie îngeraşul!", a scris Sânziana în descrierea fotografiei care a fost apreciată de sute de fani.

"Să te bucuri de acest îngeraş!, "Doamne, ce frumoasă e. Să-ţi trăiască!", au fost doar câteva dintre comentarii.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva luni, cu Nicolae Zuluf, iar recent a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabela Stefania Ioana.

Citeşte şi:

Dovada că Sânziana Buruiană s-a maturizat! Mesajul emoţionant dedicat fiicei sale: "Ieri eram fericită că mi-am găsit pantofi, azi am găsit fericirea absolută!"

Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba

A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro