FOTO / Mătuşa Denisei Manelista, îngenuncheată de durere după moartea nepoatei sale: "M-ai lăsat cu sufletul pe jumătate!"

+3 click pentru
galerie

Denisa Manelista © Foto: Facebook

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Denisa s-a stins din viaţă. Rudele ei nu îşi revin nici acum, iar mătuşa sa este devastată. A scris un mesaj cutremurător. 

Partenera lui Florin Peşte, unchiul Denisei Manelista, a reacţionat în mediul online, exprimându-şi durerea pierderii unei fiinţe dragi. 

Denisa Manelista a lăsat un gol imens atât în inima ei, cât şi în inimile membrilor familiei, dar şi fanilor. 

"Am să-ţi fur un colţ de suflet....
şi-am să-l ascund
departe,
adânc,
în sufletul meu,
acolo unde
este un colţ lipsă,
acolo unde
a muşcat viaţa adânc,
lăsându-mă cu sufletul
pe jumătate..."
a postat Adriana, mătuşa Denisei. 

Fanii imediat au remarcat aceste versuri şi au reacţionat.

"Dumnezeu să o odihnească în pace şi Dumnezeu să vă dea putere ca să treceţi peste această imensa durere. Denisa a fost şi va fii mereu în sufletele noastre şi n-o vom uita niciodată şi înca odată Dumnezeu să o ierte. Amin 😭😭" a scris un urmăritor de al său. 

Citeşte şi: Gestul şocant făcut de iubitul Denisei Manelista după moartea artistei. Nici că se mai uită la bani

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Citeşte şi: Nu te-ai fi aşteptat! Iubitul Denisei Răducu, cazat la hotel! MOTIVUL pentru care nu stă în casa tatălui artistei sau în cea a mamei

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro