Nu te-ai fi aşteptat! Iubitul Denisei Răducu, cazat la hotel! MOTIVUL pentru care nu stă în casa tatălui artistei sau în cea a mamei

+5 click pentru
galerie

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. © Sursa foto: arhivă

Duminică se împlinesc două săptămâni de când Denisa Răducu a părăsit această lume. Iubitul ei însă pare că nu vrea să se despartă de mormântul ei şi are de gând să rămână în satul natal al artistei până la pomana de 40 de zile. Cu toate că ar putea să locuiască fie la mama cântăreţei, fie la tatăl ei, Florin a ales să se cazeze la un hotel din localitate.

Potrivit locuitorilor din Ştefăneşti, Florin, iubitul Denisei Răducu, a ales acea variantă pentru că nu vrea să supere pe nimeni. În plus, el ştie că părinţii femeii cu care urma să se însoare, Geta Dovleac şi Emilian Răducu, nu şi-au vorbit ani în şir şi vrea să stea departe de problemele pe care încă nu le-au rezolvat.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Printre cei devastaţi de moartea artistei se numără şi Minodora, care din păcate nu poate fi la înmormântare. Cântăreaţa a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare.

Un scandal a izbucnit în momentul în care maşina mortuară a ajuns la casa familiei Denisei Răducu. Pentru că autovehiculul nu a putut să intre în curte, agenţii de pază au fost nevoiţi să intervină.

Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro