FOTO&VIDEO/ MOMENTE DRAMATICE LA "X FACTOR". Dani Oţil, în lacrimi după ce a auzit povestea de viaţa a unui concurent în scaun cu rotile

Sursa Foto Antena 1

Neluţu este din Mehedinţi şi are o familie frumoasă. Două fete şi o soţie care i-au fost alături şi la bine şi la rău. El este primul concurent în scaun cu rotile din istoria "X Factor".


În 1989, se afla în maşină şi a suferit un groaznic accident de maşină. Era iarnă, iar lui Neluţu i-au ieşit în faţa automobilului două fetiţe cu o sanie. "Am avut două şanse, să o omor pe una dintre el, sau să scot camionul în decor. Am tras pe dreapta şi apoi am stat un an în spital, apoi m-am întors acasă în scaun cu rotile. Dar sunt un om realizat, nu am de ce să mă plâng", a spus Neluţu la Antena 1.

În culise, Dani Oţil a început să plângă la propriu atunci când a auzit această poveste tristă şi în acelaşi timp optimistă.

Neluţu a primit cu drag cei trei de DA de la juraţi şi îl vom vedea în etapa următoare.  "Ne-ai dat o lecţie de viaţă şi de demnitate", a spus Ştefan.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / O Campioană naţională la atletism i-a dat peste cap cu vocea ei pe juraţii de la "X Factor"
VIDEO / Alice din Galaţi a "dat foc scenei" de la "X Factor"! Te atrage cu zâmbetul și te cucerește definitiv cu vocea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro