FOTO / Nu mai au răbdare până ies din casă! Florin și Alexandra de la ”Mireasă pentru fiul meu”, în ipostaze de infarct! Nu le-a păsat de nimeni

Alexandra și Florin / foto: captură video

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Deși nu formează un cuplu în mod oficial, doi concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au fost surprinși în ipostaze compromițătoare, care îi vor aduce în fața Comisiei de decizie.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Florin și Alexandra își petrec tot timpul împreună, însă nu recunosc faptul că formează un cuplu, deși sunt surprinși în fiecare zi în timp ce se sărută.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. În această săptămână, cei doi concurenți ai emisiuni sunt propuși spre eliminare și petrec ultimele clipe împreună. Alexandra și Florin au fost surprinși de către camerele de supraveghere în timp ce se sărută cu foc, într-o poziție care le-ar putea aduce descalificarea, deoarece nu au voie să se atingă astfel.

Alexandra l-a ”încălecat” pe Florin, chiar în fața colegilor de competiție, iar acesta a părut destul de plictisit de colega sa de competiție.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro