La nici o lună după ce au fost eliminaţi din competiţie, au făcut anunţul! Ce decizie au luat Aurel şi Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu"

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Şi-au mărturisit dragostea în nenumărate rânduri şi tot de atâtea ori au avut parte de certuri monstruoase. Valentina şi Aurel de la "Mireasă pentru fiul meu" trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar acest lucru nu este niciun secret pentru nimeni.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Valentina şi Aurel de la "Mireasă pentru fiul meu" au făcut astăzi un anunţ neaşteptat pe o reţea de socializare. Cei doi tineri sunt supăraţi din cauză că cineva i-a introdus în multe grupuri ale concurenţilor.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016."Nu ne interesează să facem parte din alte grupuri ale concurenţilor din casa MPFM, aşa că fiţi amabili şi nu ne mai adăugaţi în grupuri că nu mai avem nicio treabă cu emisiunea. Vă mulţumim", au scris cei doi pe Facebook.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.
"Andreea nu se face aşa ceva, fără permisiunea noastră. Nu ştiu cum de ţi-ai permis", au continuat ei, referindu-se la persoana care i-a adăugat în grupuri.

Vă aşteptaţi la decizia asta, după ce au intrat în competiţie ca să devină cunoscuţi?

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Are 20 de ani, dar arată de 40! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie neplăcută în costum de baie

Roxana, mămică? Adevărul din spatele acestei imagini cu fosta concurentă "Mireasă pentru fiul meu"

VIDEO / Au manelele în sânge! Ce dans "au tras" Ionela şi Roxana de la "Mireasă pentru fiul meu". Nu le-a păsat de nimeni şi nimic

Pur și simplu radiază. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro