FOTO / O nouă senzaţie a internetului! Bloggeriţa de 28 de ani care pozează goală puşcă

+3 click pentru
galerie

Jessa O'Brien © instagram

Jessa O'Brien face senzaţie în mediul online. Aceasta a devenit extrem de cunoscută la nivel internaţional după ce a decis să apară pe conturile sale de socializare în fotografii, complet dezbrăcată.

Este cunoscută în mediul online sub numele de "Bloggeriţa Goală" . Jessa O'Brien are 28 e ani şi a povestit potrivit dailymail.co.uk, faptul că multă vreme a luptat cu dependenţa de alcool.

Aceasta a mărturisit că nu avea nicio problemă în a consuma o sticlă de alcool singură, dar de doi ani de zile ea nu s-a mai atins de băutură. Jessa O'Brien s-a dedicat în ultima vreme muncii pe care o face pe blogul său.

Jessa O'Brien a adus noutatea în mediul online şi a stârnit totodată şi numeroase controverse, când a început să publice poze în care apărea complet goală şi complet lipsită de inhibiţii.

La un anumit moment dat, Instagram i-a închis contul deoarece mulţi oameni i-au raportat fotografiile.

Dar, problema s-a rezolvat de curând. Ea împărtăşeşte cu toţi fanii ei povestea vieţii sale, le dă sfaturi oamenilor şi îi îndeamnă prin prin puterea exemplului său să fie liberi şi lipsiţi de prejudecăţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro