FOTO / Primele imagini cu Irina Nicolae, fostă membră A.S.I.A., în rochie de mireasă! A FOST SUPERBĂ!

+5 click pentru
galerie

Irina Nicolae a spus în sfârşit "DA" după zece ani de relaţie. Fosta membră a trupei A.S.I.A. şi iubitul ei, Marius Vizier, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, s-au căsătorit şi avem primele imagini!

Fericită de experienţa trăită, Irina Nicolae a postat pe contul ei de facebook un mesaj lung despre ce a simţit la nunta sa.
"A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta.
A fost aşa cum am visat... O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii... NU, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect dintr-o revistă tabloid... Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvinte de dragul raiting-ului... TOţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor. Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinat gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa. Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi că ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi... o viaţă înainte în doi!"
, a scris cântăreaţa pe pagina sa de facebook.

Irina Nicolae s-a retras din muzică, după ce trupa ASIA s-a destrămat. Bruneta scrie acum cărţi pentru copii şi are mare succes. Irina Nicolae este cea care l-a inventat pe Dovlecel, personaj foarte îndrăgit de cei mici.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

S-a căsătorit în secret! O cântăreaţă de la noi a spus "DA" după 10 ani de relaţie

Cel mai bun prieten al lui Vladimir Putin, destăinuiri în exclusivitate pentru Spynews.ro! Vezi ce planuri de viitor are

Fiica lui Nicole Kidman şi a lui Tom Cruise, căsătorie în secret! N-a fost prezent nimeni din familie

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro