FOTO / Scene şocante la apartamentul Israelei. Liviu Arteni a ajuns în faţa uşii şi e tulburător ce a urmat

+7 click pentru
galerie

Liviu Arteni, la apartamentul Israelei © spynews

Liviu Arteni pare că nu îşi mai revine după pierderea Israelei Vodovoz. Bărbatul trece printr-o dramă greu de descris în cuvinte. După ce a venit în ţară, Liviu Arteni a mers la apartamentul Israelei, a sunat la uşă şi s-a rugat să îi deschidă.

Liviu Arteni nu crede şi nu vrea să se obişnuiască cu gândul că Israela Vodovoz a murit. Fostul soţ al Israelei Vodovoz refuză să accepte gândul că femeia pe care a iubit-o cel mai mult s-a stins din viaţă. 

Recent, Liviu Arteni apărea la TV şi îşi "urla" drama interioară. Acesta din urmă pare că trece prin chinuri sufleteşti inimaginabile, iar dorinţa sa de a mai petrece un singur moment alături de femeia pe care a iubit-o cu toată fiinţa sa pare că i-a umbrit judecata. 

Lacrimile şi durerea au pus stăpânire pe sufletul lui Liviu Arteni, iar ca drept dovadă stă faptul că, astăzi, în faţa locuinţei Israelei Vodovoz, Liviu Arteni a rugat-o pe fosta soţie să-l primească în casă şi să-i vorbească. Mai mult de atât, Liviu Arteni nu crede că Israela Vodovoz s-a stins din viaţă, iar dorinţa sa este aceea de a înceta această "glumă". 

Ce s-a întâmplat după scenele dureroase şi năucitoare din faţa apartamentului Israelei vedeţi, astăzi, exclusiv în emisiunea Agenţia VIP, începând cu ora 22, la Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro