FOTO / Thalia, schimbare de look absolut radicală! Regina telenovelelor s-a vopsit blondă şi a făcut „ravagii” printre fani

+2 click pentru
galerie

Foto: Telemundo

Adorată de oameni din toate colţurile lumii graţie rolurilor pe care le-a interpretat în telenovele celebre, Thalia a impresionat întotdeauna, însă de această dată şi-a lăsat fanii fără cuvinte, căci a optat pentru o schimbare de look.

Dornică să fie mereu o apariţie strălucitoare, Thalia a uimit întotdeauna cu formele sale perfect sculptate, iar recent şi-a uimit fanii cu o coafură nouă. Mai exact, ea a optat pentru o nuanţă de blond mult mai deschisă, însă prietenii virtuali au fost încântaţi, căci fotografia respectivă a adunat zeci de mii de aprecieri şi comentarii.

"Frumoasă ca întotdeauna, Thalia! Pentru tine, timpul a stat în loc!", i-a scris cineva.

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

Citeşte şi:

Atingeri kinky în plină zi! Thalia s-a lăsat pipăită de soţul ei

Imaginea cu care Thalia şi-a dezamăgit fanii! Nu a mai rămas nimic din frumuseţea ei de altădată

T.F.S


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro