FOTO / Un concurent de la "Burlăciţa" a trecut la violenţă! Tânărul l-a luat la bătaie pe unul dintre rivalii săi

+4 click pentru
galerie

Frustrarea, competiția și nesiguranța par să domine cea de-a patra ediție a reality show-ului  „Burlăcița”. Concurenții par să se jignească uimitor de ușor, conflictele izbucnesc la tot pasul, replicile răutăcioase vin din mai toate părțile, iar asta nu e tot.

Mâine, de la 20:30, la Antena 1, un concurent devine foarte violent și chiar sare la bătaie, spre surprinderea celor prezenți, care fac tot posibilul pentru a-i împăca pe cei doi tineri furioși ca doi tauri. Ceea ce începe cu o glumă proastă și continuă cu un gest necugetat se transformă într-un moment atât de violent încât prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, este nevoit să intervină și să le reamintească tuturor care este regulamentul acestei emisiuni. „Voi pierdeți din vedere principalul scop al acestei emisiuni: Daniela. Dintr-un conflict minor se putea ajunge la ceva extrem, extrem de grav”, le spune Radu.

Cine sare la bătaie și care sunt consecințele gestului său, telespectatorii Antena 1 vor afla mâine, de la 20:30, urmărind o nouă ediție a reality show-ului „Burlăcița”. Până să afle ce se petrece în casa în care locuiesc pretendenții săi, Daniela apucă să inițieze două întâlniri, ambele pe malul mării. În timp ce doi concurenți vor merge alături de ea în caiac, Valentin se va bucura de o întâlnire privată. Stăpân pe el și sigur pe impresia făcută deja „Burlăciței”, el o va provoca pe

Daniela la o discuție foarte serioasă, în urma căreia vrea să afle dacă ea este cu adevărat pregătită pentru o relație. Atmosfera se mai relaxează atunci când cei doi au parte de un masaj făcut chiar pe malul mării, într-un cadru intim, liniștit și romantic. Cine reușește să obțină trandafirul salvator și cine părăsește reality show-ul „Burlăcița”, telespectatorii vor afla mâine, de la 20:30, la Antena 1.

A.B.

Citeşte şi:

FOTO / Pietro, artilerie grea pentru inima "Burlăciţei"! Când îşi va da hainele jos, Daniela va rămâne cu gura căscată!

FOTO / INCENDIAR! Daniela Crudu se dezlănţuie la "Burlăciţa"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro