FOTO / Pietro, artilerie grea pentru inima "Burlăciţei"! Când îşi va da hainele jos, Daniela va rămâne cu gura căscată!

+3 click pentru
galerie

Pietro Summa are 11 tatuaje şi speră să cucerească inima Danielei Crudu în cadrul reality show-ului „Burlăcița”.A reușit să o convingă pe Daniela Crudu încă de la prima întâlnire că are calitățile necesare pentru a-i deveni partener de viață, iar odată ajuns în Toscana Pietro Summa a demonstrat că este foarte sigur pe el și pe abilitățile lui de cuceritor. Deși provine dintr-o familie de italieni foarte bogați, Pietro s-a simțit mereu atras de lumea mondenă și poate tocmai de aceea spune în glumă că se consideră „oaia neagră a familiei”.

Printre atuurile pe care mizează italianul se numără și cele 11 tatuaje pe care le are, toate cu semnificație profundă pentru el, nu are vicii și a fost sportiv de performanță – a practicat K1 și tae bo. Pietro afirmă că nu a fost niciodată refuzat de o femeie pe care a plăcut-o, dar el își dorește acum să cunoască o femeie specială, pe care să o cucerească. Așadar, „Burlăcița” este un format care i se potrivește mănușă.

Dacă va reuși să o impresioneze pe Daniela Crudu cu toate acestea, telespectatorii vor afla urmărind în fiecare miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, reality show-ul „Burlăcița”.

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / INCENDIAR! Daniela Crudu se dezlănţuie la "Burlăciţa"

Daniela Crudu s-a dat de gol, în direct: "Sunt foarte îndrăgostită!"

Daniela Crudu, în ipostaze intime alături de un bărbat. Cine este misteriosul?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro