Daniela Crudu s-a dat de gol, în direct: "Sunt foarte îndrăgostită!"

Daniela Crudu este tânără, frumoasă şi bagă bărbaţii în boală. Vedeta a vorbit despre experienţa la emisiunea "Burlăciţa".

Invitată în emisiunea "Star Matinal", Daniela Crudu a vorbit despre bărbaţii care i-au plăcut în emisiune. Bruneta susţine că i s-au aprins călcâiele după un bărbat.

"Sunt foarte îndrăgostită. Eu m-am pupat doar cu cine am simţit, cu cine m-a atras. Prima dată mi-a plăcut aspectul fizic până i-am cunoscut. I-am trezit la viaţă. Au fost emisiuni în care am eliminat şi doi deodată. Mulţi au plâns pentru că îşi doreau să rămână. Vreau ca bărbaţii să se lupte pentru mine", a declarat Daniela Crudu, luni, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Săptămâna aceasta, Burlăciţa a trecut prin multe încercări intense din partea concurenţilor înscrişi în competiţie. Aceasta a avut două întâlniri private şi a reuşit să-i cunoască destul de bine pe câţiva dintre concurenţi. Eliminatul episodului de săptămâna aceasta a fost Alin, pe motive de incompatibilitate.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Daniela Crudu, în ipostaze intime alături de un bărbat. Cine este misteriosul?

Transformare ŞOC! Cum arăta "exoticul" de la "Burlăciţa" înainte de a participa la concurs! Acum vrea să o cucerească pe Daniela Crudu, însă în trecut era un tânăr banal!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro