FOTO / Una dintre controversatele concurente de la MPFM, într-o bluză transparentă în club! Toţi i-au admirat în voie modelul sutienului

+5 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial, care a fost prezentat de Paula Chirilă, s-a distrat cu prietenii în miez de noapte! Tânăra a ales o ţinută extrem de sexy: o cămaşă roşie transparentă, blugi rupţi. Datorită materialului din care era făcută bluza, atât prietenii, cât şi ceilalţi tineri veniţi să se distreze "şi-au putut clăti ochii" cu modelul sutienului negru pe care-l purta.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ana, una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", care a participat în ultimul sezon, a ieşit noaptea trecută cu prietenii în club. Şi, din câte se poate observa în pozele apărute pe internet, ea s-a asortat cu unul dintre bărbaţii cu care s-a fotografiat. Oare o fi ceva între ei? Ce credeţi?

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Ana a participat în cel de-al şaselea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" şi a fost de multe ori în mijlocul scandalului. Toate astea din cauza firii sale. Şi, deşi a revenit în competiţie când a avut ocazia, tânăra rebelă a ieşit foarte repede Ultima sa ieșire s-a lăsat cu mare scandal. Ea a criticat grav emisiunea și a rostit cuvinte care nu au putut fi date pe post.

FOTO / După ce a ieșit cu scandal din casa “Mireasă pentru fiul meu“, Ana șochează din nou

MIREASĂ PENTRU FIU L MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro