Gabriela Cristea îşi pune sănătatea în pericol! Vrea cu disperare să devină mamă: "Probabil în cazul meu se află multe femei"

Şi-a găsit liniştea în braţele lui Tavi Clonda, iar gura lumii a tot susţinut în ultima vreme că cei doi se pregătesc să devină părinţi. Gabriela Cristea a înteţit zvonurile cu privire la o posibilă sarcină şi mai mult în ultima perioadă cu fiecare apariţie a ei, iar oamenii cu greu îşi luau ochii de la burtică.

Dar oare i se împlineşte dorinţa de a deveni mamă anul acesta?  Gabriela Cristea face multe eforturi pentru a-şi vedea visul cu ochii ajungând chiar să îşi pună sănătatea în pericol cu tratamentele. "Probabil în cazul meu se află multe femei. În momentul în care o femeie îşi doreşte să devină mămică nu depune niciun efort. Nu vreau să mă plâng", a declarat prezentatoarea Tv pentru Kanal D.

Deşi este convinsă că o să fie mămică, vedeta nu exclude nici posibilitatea să înfieze un copil."Eu sunt sigură că o să am un copil al meu, aşa simt eu. Poate o să şi înfiez unul, încă nu ştiu ce îmi rezervă viitorul", a completat Gabi Cristea.

Este căsătorită cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.

Sursă foto

Citeşte şi

Gabriela Cristea, treci la sală! Eşti din ce în ce mai rotunjoară

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au tăvălit în zăpadă! Imaginile au ajuns pe internet, iar fanii au înroşit butonul de "Like"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro