Gabriela Cristea şi-a emoţionat soacra până la lacrimi, în zi de sărbătoare

Sursa foto: Facebook

Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea, a anuţat astăzi plin de mândrie pe o reţea de socializare că este ziua de naştere a mamei lui.  Artistul i-a urat la mulţi ani împreună cu soţia sa  doamnei care i-a dat viaţă printr-un mesaj care i-a emoţionat pe toţi fanii artistul.


"La mulţi ani,scumpă Mama! EŞTI CEA MAI BUNĂ ŞI CEA MAI FRUMOASĂ MAMA DIN LUME! Tot ce am şi tot ce sunt, sunt datorită ţie! Să fii fericită, liniştită şi sănătoasă iar noi, toţi cei din jurul tău, să te iubim şi te respectăm din ce în ce mai mult! Te iubesc!", a scris artistul.

Aceştia s-au înghesuit să îi ureze femeii "La mulţi ani" în număr mare, imaginea strângând în doar trei ore de la postare peste 3000 de like-uri şi un număr impresionant de comentarii. 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape doi ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Ea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat după multe scandaluri.

Gabriela Cristea şi-a pierdut mama în urmă cu 6 ani

Relaţia Gabrielei Cristea cu părinţii ei a fost dintotdeauna tensionată, iar situaţia a atins un punct extrem în urmă cu câţiva ani, atunci când bruneta a refuzat să meargă să-şi vadă mama pe patul de moarte, la cererea ei, şi a refuzat să asiste chiar şi la înmormântare. Străină de propria familie, vedeta TV  nu a avut de ales şi a încercat să-şi clădească familia dorită, alături de bărbaţii din viaţa ei. Prezentatoarea Tv a reuşit să-şi găsească liniştea şi căminul în braţele solistului Tavi Clonda şi a apropiaţilor lui.

Sursă foto: Facebook

Citeşte şi

Gabriela Cristea, treci la sală! Eşti din ce în ce mai rotunjoară

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au tăvălit în zăpadă! Imaginile au ajuns pe internet, iar fanii au înroşit butonul de "Like"facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro