Gestul năucitor făcut de Cristi Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, la două zile de la înmormântarea mamei sale

+6 click pentru
galerie

Cristi si Mugurel sunt fiii Ilenei Ciuculete din prima căsătorie a artistei

La doar două zile după ce Ileana Ciuculete a fost îngropată, fiul artistei, Cristi Sfetcu, a făcut un gest copleşitor. Acesta a publicat, pe o reaţea de socializare, o imagine cu Ileana Ciuculete din tinereţe, pe care a selectat-o ca şi cover.

Ileana Ciuculete, trădată pentru bani de un apropiat! S-a întâmplat după moartea artistei!

Cristi Sfetcu este şi acum profund îndurerat de moartea mamei sale. Se pare că nu îşi poate lua gândul de la ea deloc şi vrea să păstreze amintirea sa vie. Astăzi a încărcat pe una dintre reţelele de socializare o imagine cu mama sa din tinereţe. A urcat-o chiar ca fotografie de fundal, ca toţi cei care intră pe pagina sa să o poată vedea prima.  

Dezvăluiri SFÂȘIETOARE! Ce i-a mărturisit soțul Ilenei Ciuculete celei mai bune prietene a artistei

Cu toate că nu au avut o relaţie foarte bună şi au trecut prin nişte certuri, fiii Ilenei Ciuculete au fost foarte îndureraţi după moartea mamei lor şi nopţi şi zile la rând au plâns-o cât a fost depusă la biserică. În momentul îngropării aceştia d-abia s-au mai ţinut pe picioare. 

Ce se va întâmpla cu averea Ilenei Ciuculete! I-a spus în ultima clipă, cu limbă de moarte, lui Cornel Galeş

La o zi după funeraliile celei mai dragi fiinţe, cei trei bărbaţi au mers la cimitir. Cornel, Mugurel şi Cristi au fost însoţiţi de mama Ilenei Ciuculete, dar şi de alte persoane din familia lor. Paparazzii Spynews.ro au surprins momentele petrecute de aceştia la mormântul artistei.

Vezi aici imagini 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ce a lăsat Ileana Ciuculete în urmă! El este nepoţelul pe care nu l-a arătat niciodată, dar care a făcut-o bunică

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro