Gina Matache, declaraţie surprinzătoare la adresa fiicei sale: "Din partea Deliei mă aştept la orice!"

Delia este una dintre cele mai de succes artiste de la noi, iar ultimele piese pe care le-a lansat au facut furori în industria muzicala. Recent, artista a vorbit sincer despre ideea de a face un copil şi a făcut câteva declaraţii şocante pe această temă.

Invitată, astazi, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Gina Matache, mama Deliei, a vorbit din nou despre felul în care o vede pe fiica ei în rolul de mama.

"În anii de scoala ai Deliei, facea mereu câte o boacană si apoi venea la mine. Eu niciodată nu i-am spus Deliei să facă un copil doar pentru că vreau eu sa fiu bunică. I-am spus să facă ce simte ea. Delia o să facă un copil când îi vine ei, din partea ei mă aştept la orice. Ea pleacă o dată sau de două ori pe an. Ea ştie că trebuie să se dedice şi de asta nu vrea să facă un copil. Ar avea cine sa îl crească, dar ea vrea să se ocupe ea de el. Nu contează ce va fi el, dar parcă eu o văd mai bine mamă de băiat," a spus Gina Matache, mama Deliei, la emisiunea "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Cu piciorul rupt şi cu vocea răguşită, i-a lăsat pe juraţii X Factor fără cuvinte!

Cei trei jurați X Factor, pentru prima oară împreună pe aceeași scenă! Ce surpriză le pregătesc telespectatorilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro