Gina Pistol îi ia pâinea de la gură lui Kim Kardashian! Şi-a mărit fundul şi e gata să le facă invidioase pe starlete

Kim Kardashian, să te pregăteşti! Gina Pistol, una dintre cele mai apetisante blondine din showbiz-ul autohton, "s-a tunat" şi o să îţi facă marcaj strâns.

Dacă o să o vadă străinii pe Ginuţa noastră cu acest fund sexy şi bombat o să îi pună lumea la picioare. Kim Kardashian o să rămână doar o amintire, iar Nicki Minaj... Pistol cu apă. 

Dar ca să vă liniştim, vă spunem că prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite", de la Antena 1, are pe lângă un trup fără cusur şi un umor fantastic. "A profitat" de un program de editat imagini, iar rezultatul a amuzat-o atât de tare încât l-a făcut public. "Ce se întâmplă când fetele descoperă Photoshop-ul şi nu ştiu când să se oprească!", a scris Gina în dreptul fotografiei.

Cum a devenit celebră Gina Pistol?

Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc, iar acum este cu Alin Cocoș. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

FOTO / Gina Pistol, irezistibil de sexy la "Chefi la cuţite"! A îmbrăcat o ţinută ultra senzuală şi a făcut senzaţie!

Chef Cătălin Scărlătescu, dat de gol: "Îşi caută soţie"! Gina Pistol nu a mai stat pe gânduri şi a făcut primul pas

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro