Chef Cătălin Scărlătescu, dat de gol: "Îşi caută soţie"! Gina Pistol nu a mai stat pe gânduri şi a făcut primul pas

foto: instagram

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol de cei doi colegi ai lui de jurizare, chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu. Chefii au dezvăluit că Scărlătescu este în căutarea soţiei.

Tachinările nu încetează între cei juraţi ai emisiunii "Chefi la Cuţite"! Chef Florin Scărlătescu a anunţat că chef cătălin Scărlătescu îşi caută soţie, tachinându-l pe acesta că este plăcut numai de femeile de peste 40 de ani.

"Scărlătescu îşi caută soţie. Soţia nu-l prea caută pe el", a spus Florin Dumitrescu la "Chefi la cuţite", de la Antena 1.

Gina Pistol nu a mai stat pe gânduri şi a făcut prima pasul spre chef Cătălin Scărlătescu, dându-l uitării pe iubitul ei, Alin Cocoş: "Mă apropii de 40 de ani şi o să intru în categoria femeilor de 40 de ani care-l plac pe Scărlătescu".

"Chefi la cuţite" este o emisiune prezentată de Gina Pistol şi poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Citeşte şi:

VIDEO / Povestea de viaţă a unui concurent i-a impresionat pe chefi: "„N-am părinți. Am venit în acest concurs ca să mă autodepășesc”

VIDEO / Chef Sorin Bontea, curtat de o tânără de 27 de ani! Ce cadou inedit i-a pus în farfurie

A impresionat pe toată lumea la ”Chefi la cuțite”. Bucătăreasa care a avut 136 de kilograme a dezvăluit secretul prin care a slăbit 60 de kilograme

El este cel mai sexy aspirant la titlul de bucătăr. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite", impresionată de frumuseţea lui

Imagini inedite la „Chefi la cuțite”! Un preot a venit să impresioneze juriul emisiunii

Mărturii neştiute despre viaţa sentimentală a lui Chef Scărlătescu! Pe cine a iubit în copilărie

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro