Gurile rele spuneau că nu se iubesc cu adevărat, dar imaginile cu ei demonstrează altceva! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", mai fericiţi ca niciodată

Relaţia lor de iubire a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpulu, dar ei demonstrează din plin că este dragoste adevărată la mijloc.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc parcă mai mult ca niciodată şi sunt nedezlipiţi. De când au părăsit casa, cei doi merg în vacanţă şi se bucură de timpul pe care îl petrec ca doi soţi.

Cei doi foşti concurenţi au trecut peste numeroasele piedici care li s-au pus în cale şi îşi trăiesc povestea de iubire aşa cum ştiu ei mai bine.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto

Citeşte şi

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" a împlinit 20 de ani. Ce cadou a dat-o pe spate şi ce imagine a pus pe internet

Anunțul pe care l-au făcut Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", la un an de relație: "Şi uite aşa am ajuns să... "


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro