Și-a găsit ”jumătatea”! Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi s-a logodit în secret

A fost supranumit ”The Voice” pentru talentul său când vine vorba de muzică și, în ultima vreme, nu își mai vede capul de treabă, participarea la show-urile TV la care este invitat și concertele pe care le are. Dar, chiar dacă stă prost la capitolul ”timp” a găsit totuși energia necesară pentru a ”combina” o blondină superbă.Cezar Ouatu, unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi a încercat să țină presa cât mai departe de viața lui sentimentală, mai ales după ce s-0a despărțit, de această dată definitiv, de Andreea Petria, blondina pe care o și ceruse în căsătorie la terminarea sezonului de primăvară a show-ului ”Te cunbosc de undeva”.

Cu toate acestea, chiar dacă înainte de a ajunge la altar și-au spus ”Adio”, suferința lui Ouatu nu a durat prea mult, în viața lui apărând o absolventă a Facultății de Arte desprinsă parcă din tablourile renascentiste.

Blondă, cu un zâmbet perfect și niște ochi tulburători, Loredana Bărbuceanu, este noua logodnică a lui cezar, cei doi pozând deja împreună în tot felul de ipostaze care mai de care mai fierbinți.

De altfel, blondina nu pare deloc inhibată în fața aparatului foto, Loredana pozând într-o serie de pictoriale mai mult decât îndrăznețe, unele chiar topless.

Citește și:

VIDEO / Dida Drăgan nu mai poate de bucurie! Cezar Ouatu a câștigat cea de-a doua ediție "Te cunosc de undeva!"

Cezar Ouatu, mari probleme cu vocea: "Am rămas debusolat, intrasem în depresie!"

VIDEO / Cezar Ouatu, despre despărţirea de iubită: "Fără iubire nu aş putea să fiu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro