VIDEO / Dida Drăgan nu mai poate de bucurie! Cezar Ouatu a câștigat cea de-a doua ediție "Te cunosc de undeva!"

Sursa foto Antena 1

Cezar Ouatu este marele câştigător al celei de-a doua ediţii a emisiunii "Te cunosc de undeva", emisiune care a ajuns la sezonul 8.

Cântăreţul a şocat pe toată lumea atunci când a apărut pe scenă în faţa juraţilor deghizat în celebra Dida Drăgan şi a interpretet piesa "Nu pleca".

După ce Oana Sîrbu a făcut senzație în pielea Didei Drăgan în sezonul trecut, câștigând ediția, acum a venit rândul lui Cezar Ouatu să-i facă față.Căci nu e deloc ușor să o interpretezi pe doamna muzicii românești, mai ales în calitate de bărbat.

Însă vocea sa de contra tenor i-a fost de mare ajutor lui Cezar, care a reușit un travesti de excepție. Ouatu, din nou la înălțime, iar show-ul a fost unul de milioane.

Cezar Oautu este posesorul uneia dintre cele mai bune voci masculine din România. Interpretul de operă este cunoscut şi graţie faptului că a reprezentat România la concursul Eurovision.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Andreea Antonescu a unghiile lungi și la genele false pentru acest personaj! Uite pe cine a interpretat la "Te cunosc de undeva"
VIDEO / Şerban Copoţ a uitat de Animal X! Artistul "s-a dat" pe rock la "Te cunosc de undeva" şi a impresionat pe toată lumea!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro