VIDEO / Şerban Copoţ a uitat de Animal X! Artistul "s-a dat" pe rock la "Te cunosc de undeva" şi a impresionat pe toată lumea!

Sursa foto Arhiva

Pe Şerban Clopoţ îl ştie toată lumea din formaţia Animal X. În cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva" i s-a dat şansa de a interpreta un rocker consacrat şi a făcut foarte bine.

În cadrul show-lui Şerban Copot a cântat melodia interpretată de Bryan Adams - "Summer of '69".  A fost relaxat, a luat atitudinea de cuceritor și i-a ieșit perfect! Șerban Copoț s-a transformat în Bryan Adams, personaj în premieră la Te cunosc de undeva.

Juriul a avut numai cuvinte de laudă, iar Șerban și-a regăsit gloria din perioada Animal X, atunci când i se spunea frecvent că este sexy, aşa cum susţine Ozana.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

T.S

Citeşte şi: VIDEO / Ozana Barabancea a murit de emoţie la "Te cunosc de undeva". Două artiste cunoscute au făcut-o să plângă
VIDEO / Tania Popa a strălucit în pielea lui Lariss la "Te cunosc de undeva", dar un detaliu nedorit a ieşit la iveală!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro