VIDEO / Tania Popa a strălucit în pielea lui Lariss la "Te cunosc de undeva", dar un detaliu nedorit a ieşit la iveală!

Sursa foto ea.md

Tania Pop a strălucit pe scena de la "Te cunosc de undeva" unde a interpretat-o pe mult mai tânăra cântăreaţa Lariss, dar în timpul dansului actriţei i s-au văzut chiloţii.

Ea a avut de-a face cu un personaj foarte greu pentru ea. De când a învârtit de ruletă și aceasta i-a "dăuit-o" la Lariss, vedeta noastră a avut emoții multe dar până la urmă s-a descurcat foarte bine.Atât de multe emoții, că la finalul reprezentației a izbucnit în lacrimi în fața juriului. "Ne-ai bucurat pe toți, ai fost excepţională, mai ales că această artistă pe scenă nu dansează şi tu ai făcut-o", i-a spus Ozana Barabancea la Antena 1.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Dida Drăgan, din nou pe scena "Te cunosc de undeva"! Cezar Ouatu, un travesti spectaculos!

Surprize mari! Horia Brenciu se întoarce la “Te cunosc de undeva!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro