Ileana Ciuculete nu a fost uitată! Cum arată mormântul regretatei artiste la aproape şase luni de la deces / FOTO EXCLUSIV

+7 click pentru
galerie

Ileana Ciuculete nu a fost uitată! Cum arată mormântul regretatei artiste la aproape şase luni de la deces / FOTO EXCLUSIV © Facebook

Întreaga suflare a muzici populare a trăit un adevărat şoc atunci când Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă. La aproape jumătate de an de la tragicul eveniment, îndrăgita artistă nu a fost uitată. Mormântul în care cântăreaţă îşi doarme somnul de veci este un adevărat loc de pelerinaj.

În weekendul trecut, conform datinilor ortodoxe, a avut loc parastasul de şase luni al regretatei cântăreţe de muzică populară. Evenimentul nu a fost ştirbit de cearta dintre Cornel Galeş, văduvul artistei, şi fiii acesteia.

La Cimitirul Străuleşti 2, acolo unde regretata artistă se odihneşte pentru totdeauna, reporterii Spynews.ro au surprins câteva imagini de-a dreptul copleşitoare. Mormântul Ilenei Ciuculete, situat aprope de intrarea principală a cimitirului, este, de departe, cel mai îngrijit loc de veci.   

La cavoul regretatei artiste ard zeci de lumânări, depuse în memoria cântăreţei, atât de familie, cât şi de cei care i-au îndrăgit repertoriul. La loc de cinste, a fost aşezat un impresionant aranjament floral alcătuit din zeci de trandafiri roşii, florile pe care artista le-a îndrăgit. Din câte se pare, Cornel Galeş a ţinut morţiş ca la căpăţâiul „Zânicii” să fie puse, în permanenţă, flori proaspete.

“Cornel Galeş o plăteşte pe o femeie ca să se ocupe de mormântul Ilenei Ciuculete. Din ce ştiu eu, aceasta trebuie să schimbe periodic florile de pe mormânt. Cornel a cerut ca în permanenţă pe mormânt să fie aşezaţi trandafiri roşii”, ne-a mărturisit unul dintre paznici 

Răpusă de o boală cumplită

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. La scurt timp de la moartea ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. ”La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”, i-a spus Ileana Ciuculete soțului ei, Cornel Galeș. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro